Fulham Palace Road SW6 London
‚Äč

The client wanted to remodel the ground floor  family area to have  a more private TV room and a dynamic kitchen / dining room to suit their new lifestyle. They wanted to maximise the storage space and an area to have an desk. We introduced a continuous wall of storage to the flank wall with sitting area, reorganised the island unit to bring clarity upon arrival. 


The identity of the kitchen by the use of pink resin floor set against white walls and ceilings was a very strong element of the brief.


The first floor bedroom features a mix of new continuous full height cupboards and open shelving allowing storage of books and folders. Located in the center is a discrete backlit niche.

The work station in oiled birch ply is composed of a desk  unfolding as a ribbon to become a window seat and shelves.

Completed in May 2017